So Dead?

Yess i'm so dead lately. no passion. no energy. i look like a living zombie. but Holiday is cooommmiiinnnggg. I AM SO READY FOR THIS YEAR'S CHRISTMAS! heheh anyway, USM ITB is coming closer. i think i'm gonna dead after celebrating this year's christmas -____- anyway,

FLASH NEWS!
kenalin ini anak saya yang baru sama Bagustya Rachmanda

hahaha kidding deng. ya nggak lah
berikut arti namanya
Luna : The Moon, Earth's only natural satellite, known as "Luna" in Latin (l┼źna)

Fledias : Irish forest goddess. suggested by my boyf :) isn't he so sweet??
Aquila :
is a constellation. Its name is Latin for 'Eagle' and it is commonly represented as such. It lies roughly at the Celestial Equator. The alpha star, Altair, is a vertex of the Summer Triangle asterism.



setelah sekian abad yah gue mohon-mohon sampe nangis darah akhirnya gue diizinin melihara anjing jugaaaaaaa!!! XD tapi banyak "nggak boleh"nya sama si nyonya rumah -____-
ntar juga dia yang jatuh cinta sama Luna, jadi gak bisa lepas. liat aja.


bokap gue juga yang tadinya kereng abis, horror lah pokoknya, tau-tau tadi pagi nyamperin Luna, &you know wooott??? dia ngomong gini ke Luna :
"Lunaaa... unyunyunyun... mana kaki depannyaa??? manaaa? calaman duluu kitaah. unyunyunyun..."
gimana gue kagak jantungan ngeliat bokap gue dengan muka penuh codet *lebay* bisa bilang gitu sama Luna -____-


udahlah, mungkin bokap gue sedang mengalami masa Renaissance *backsound lagu "Haalleeeluya...!"*
dan gue juga gak yakin gue nulis ini, tapi gue mungkin bakal kangen hal-hal macam ini selama gue liburan sekolah...

masak bareng pas Biologi Mulok

mencari genotif pake alat macam orang bego (padahal mah tinggal di random juga jadi -___-)


jadi pembunuh di serial Thriller di sekolah
doodle di kertas PM atau TO bukannya belajar (karena gue pasti gak megang pensil selama liburan)


Dan lainnya... dan lainnya... huft. kalo ada yang punya acara kontak gue yaaa. sepertinya gue akan kosong selama liburan dan memfosil secara perlahan -____- soo


Merry Christmas 2009
and
Happy New Year 2010:)


"This music's irresistible, your voice makes my skin crawl. Innocent and pure. I guess you heard it all before. Mister Inaccessible, will this ever change? One thing that remains the same: you're still a picture in a frame"
Lost - Anouk

"I remember every look upon your face, the way you roll your eyes, the way you taste.You make it hard for breathing. 'Cause when I close my eyes and drift away, I think of you and everything's okay. I'm finally now believing. That maybe it's true that I can't live without you. And maybe two is better than one. But there's so much time to figure out the best of my life, and you thought that it got me coming undone.
And I'm thinking two is better than one"

Two is Better Than One - Boys Like Girls feat Taylor Swift


Share:

3 comments